MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2016-2017 mokslo metų foto galerija / PROJEKTAS „LYGYBĖS MEDIS“

Gegužės 10-12 dienomis Jonavos rajono savivaldybės teatras į pavasarine žaluma pasipuošusią Skrebinų kaimo turizmo sodybą vėl sukvietė būrį norinčiųjų išmokti bendrauti ir kurti: vyko jau dešimtasis edukacinis socialinės integracijos projektas „Lygybės medis". Projekte dalyvauja jau ne pirmus metus ir mūsų mokyklos moksleiviai.
Tris dienas trukusios teatro terapijos poveikiu įsitikino socialinę atskirtį patiriantis vaikai. Šiemetinis projektas buvo skirtas Lietuvių kalbos kultūros metams. 
SocialinÄ— pedagogÄ— Lina FiodorovienÄ—
Gegužės 10-12 dienomis Jonavos rajono savivaldybės teatras į pavasarine žaluma pasipuošusią Skrebinų kaimo turizmo sodybą vėl sukvietė būrį norinčiųjų išmokti bendrauti ir kurti: vyko jau dešimtasis edukacinis socialinės integracijos projektas „Lygybės medis". Projekte dalyvauja jau ne pirmus metus ir mūsų mokyklos moksleiviai. Tris dienas trukusios teatro terapijos poveikiu įsitikino socialinę atskirtį patiriantis vaikai. Šiemetinis projektas buvo skirtas Lietuvių kalbos kultūros metams. Socialinė pedagogė Lina Fiodorovienė